Paikkaushoito

Paikkaushoito

Suuri osa ammattimaisesta suun terveyden hoidosta kuluu edelleen paikkaushoitoihin, vaikka ensijaisena tavoitteena onkin reikiintymisen ennaltaehkäisy.

Meiltä saat hampaanväristen täytteiden lisäksi keraamiset hammaspaikat ja kruunut. Yleisimmät syyt hampaan paikkaukselle ovat karies ja hampaan lohkeaminen tapaturmaisesti tai muusta syystä.

Takahampaissa paikat ovat alttiita suurille purentavoimille. Siksi erityisesti laajoissa täytteissä usein yhdistelmämuovia kestävämpi vaihtoehto onkin keramia. Paikkamateriaali valitaan aina tapauskohtaisesti. Keraamisella täytteellä pystytään hampaan alkuperäinen muoto parhaiten palauttamaan ja keraamit ovat erinomaisia myös estetiikaltaan.

Keramiapaikat ovat hinnaltaan muovipaikkoja kalliimpia johtuen, siitä että niiden tekemiseen menee enemmän aikaa ja tarvitaan lisäksi hammaslaboratorion
työpanosta.

Hampaan paikkaus vaatii tarkkaa työskentelytekniikkaa ja materiaalit ovat herkkiä käsittelyvirheille. Siksi säännöllinen täydennyskoulutus on ajan hermolla pysymisen elinehto.

Terveellä suulla on mukava hymyillä!

Varaa aika 02 430 5447